Γάμος και Βάπτιση μαζί

20160202124226_9b0db35dΑυτό λοιπόν το παράδειγμα  ακολουθούσουν πολλά νέα ζευγάρια για διάφορους λογούς, είτε γιατί το νέο μέλος της οικγένειας ήρθε λίγο νωρίτερα από ότι περίμεναν είτε γιατί τα έξοδα ενός γάμου είναι παρά πολλά. Έτσι μετά τη γέννηση του παιδιού κάνουν θρησκευτικό γάμο και βάπτιση μαζί, έτσι τα έξοδα είναι λιγότερα γιατί θα ακολουθήσει μια δεξίωση, θα χρειαστούν έναν φωτογράφο για φωτογράφιση γάμου και τη φωτογράφιση βάπτισης, θα μοιραστεί κοινό προσκλητήριο, θα προσφέρθεί μια μπομπονιέρα και φυσικά η εκδήλωση θα έχει έχει κοινό στολισμό κλπ.

Ειδικά λοιπόν στην εποχή που ζούμε αυτή η επιλογή είναι αναμφίβολα παρά πολύ βολική για τα νέα ζευγάρια που έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους, είτε το κάνουν από άποψη είτε όχι.

Σε ένα τέτοιο μυστήριο είναι καλή ιδέα η πρόσκληση να γίνει με ένα παιγνιδιάρικο προσκλητήριο με χρώμα που να κάνει και για τα 2 μυστήρια. Το ζευγάρι να έρθει μαζί στην εκκλησία αγκαλιά με το μωρό ο στολισμός να μοιάζει να είναι μαζί και για βάπτιση και για γάμο.. η νύφη να φοράει ένα νυφικό που να την διευκολύνει και στις κινήσεις της και στο να κρατάει το μωρό. Οι μπομπονιέρες που θα μοιραστούν να είναι και για μεγάλους άλλα να υπάρχουν και ειδικές για τα παιδιά. Τέλος το γλυκό που θα προσφερθεί θα πρέπει να έχει σχέση και με τα δύο μυστήρια π.χ. να γράφει τα ονόματα και των τριών.

πηγή: olagiatogamo.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s