Φωτογραφίες αυτοκινήτων

Το site car.gr είναι το πλέον διαδεδομένο site αγοραπωλησιών αυτοκινήτων, το οποίο ο καθένας επισκέπτεται αν θελήσει να αγοράσει ή να πουλήσει το μεταφορικό του μέσον. Το πλεονέκτημα του έναντι των εφημερίδων είναι ότι εκτός από τις φωτογραφίες που θα δείτε, έχετε εικόνα και του ενδιαφέροντος για κάθε όχημα, καθώς βλέπετε πόσα views έχει η κάθε αγγελία.

Βέβαια όπως ενημερωνόμαστε εκτός από τα αυτοκίνητα τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλές αγγελίες για ανταλλακτικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Σε συζήτηση που είχαμε με έναν ιδιοκτήτη συνεργείου, δυστυχώς μας είπε πως τα αυτοκίνητα που κλέβονται καθημερινά μετατρέπονται σε ανταλλακτικά και πωλούνται μέσω αντίστοιχων site. Εκτός από το ανήθικο του πράγματος, είναι τεράστιο πρόβλημα και για την ίδια την αγορά, καθώς οι τιμές που πωλούνται αυτά είναι πολύ μικρότερες από αυτές στα καταστήματα.

Όπως μας ενημέρωσε ο ιδιοκτήτης εταιρίας που εισάγει ανταλλακτικά hyundai και KIA, όταν κάποιος αγοράζει ένα μεταχειρισμένο εξάρτημα αγνώστου προελεύσεων είναι επικίνδυνο ακόμα και για την ίδια του την ασφάλεια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s